[吞食一流] 長板7號
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

副團發帖100+31LV

4 posters

向下

副團發帖100+31LV Empty 副團發帖100+31LV

發表  卍明爭暗鬥卍 周日 11月 30, 2008 11:55 am

我係團論壇到稱霸啦 哇哈哈
大家可以講下 對團的意見
副團小明字
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

文章總數 : 126
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-05

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

副團發帖100+31LV Empty 回復: 副團發帖100+31LV

發表  魔童叔叔 周一 12月 01, 2008 2:49 pm

個副團可唔可以唔好咁無聊= =

魔童叔叔

文章總數 : 65
年齡 : 46
注冊日期 : 2008-11-12

回頂端 向下

副團發帖100+31LV Empty 回復: 副團發帖100+31LV

發表  卍明爭暗鬥卍 周一 12月 01, 2008 10:07 pm

喂 唔洗咁姐-3-
開心下都唔得..
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

發表  木土 周五 12月 05, 2008 7:45 pm

你係論壇稱霸因為你成日同零夜講無聊野姐,不過我都幾意睇 Laughing Laughing
木土
木土

文章總數 : 24
年齡 : 32
注冊日期 : 2008-11-14

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周三 12月 10, 2008 7:11 pm

木土 寫到:你係論壇稱霸因為你成日同零夜講無聊野姐,不過我都幾意睇 Laughing Laughing

話時話,都唔見零夜妹上黎既?唔通-.-........?

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  木土 周四 12月 11, 2008 7:45 pm

魔童叔叔 寫到:
木土 寫到:你係論壇稱霸因為你成日同零夜講無聊野姐,不過我都幾意睇 Laughing Laughing

唔通咩??唔好講d唔講d啦 Shocked
木土
木土

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周四 12月 11, 2008 8:18 pm

木土 寫到:
魔童叔叔 寫到:

唔通咩??唔好講d唔講d啦 Shocked
唔通佢臥病在床???

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周五 12月 12, 2008 3:52 pm

佢好似話唔玩啦 (哭...
不過我都好想同佢講下爛GAG
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  木土 周五 12月 12, 2008 11:02 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:佢好似話唔玩啦 (哭...
唔好 Sad 啦....
所謂:"天下無不散之筵席,就因為有離別,人與人之間既記憶先會深刻。"(以上金句係由「魔童叔叔」提供)
木土
木土

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周六 12月 13, 2008 11:02 am

唔玩?點解啊?
就算唔玩都可以上黎吹吹水姐?!
零夜妹/.\(神傷中)

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周六 12月 13, 2008 11:07 am

木土 寫到:
所謂:"天下無不散之筵席,就因為有離別,人與人之間既記憶先會深刻。"(以上金句係由「魔童叔叔」提供)
杜.....其實我都唔想有太多離別,不竟相識是偶然,偶然是珍貴的,朋友是不會舍棄珍貴的。
金句=.=(汗...)聖經咩

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  零夜 周六 12月 13, 2008 12:01 pm

魔童叔叔 寫到:
唔玩?點解啊?
就算唔玩都可以上黎吹吹水姐?!
零夜妹/.\(神傷中)
-3-放心~我唔會唔玩~
呢排睇緊點解無啦啦鎖機
只係小玩-3-+

零夜

文章總數 : 88
注冊日期 : 2008-11-13

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周六 12月 13, 2008 1:26 pm

小玩姐= =
嚇死- -
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  木土 周五 12月 19, 2008 5:01 pm

魔童叔叔 寫到:
木土 寫到:
杜.....其實我都唔想有太多離別,不竟相識是偶然,偶然是珍貴的,朋友是不會舍棄珍貴的。
金句=.=(汗...)聖經咩
魔童福音第1章第1節.....(爛gag Laughing )
木土
木土

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周日 12月 28, 2008 1:43 pm

爛GAG都夠多啊- -
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章