[吞食一流] 長板7號
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

有冇住港島既女仔?^^

+2
卍明爭暗鬥卍
日番谷
6 posters

向下

有冇住港島既女仔?^^ Empty 有冇住港島既女仔?^^

發表  日番谷 周日 11月 30, 2008 5:12 am

好想搵女性既朋友~xddd有冇a

日番谷

文章總數 : 1
注冊日期 : 2008-11-29

回頂端 向下

有冇住港島既女仔?^^ Empty 回復: 有冇住港島既女仔?^^

發表  卍明爭暗鬥卍 周日 11月 30, 2008 10:30 am

呢D野 我答唔到你 = =
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

文章總數 : 126
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-05

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

有冇住港島既女仔?^^ Empty 回復: 有冇住港島既女仔?^^

發表  魔童叔叔 周一 12月 01, 2008 2:46 pm

我地團女仔一隻手數得曬= =
我知既就冇啦

魔童叔叔

文章總數 : 65
年齡 : 46
注冊日期 : 2008-11-12

回頂端 向下

發表  馬仔﹏ 周一 12月 01, 2008 10:46 pm

識女仔唔洗咁直接=.=" 你問下我地團 邊個係女仔會好D lol! lol!
馬仔﹏
馬仔﹏

文章總數 : 13
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-11-24

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周一 12月 01, 2008 11:00 pm

點頭同意....
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

發表  零夜 周三 12月 03, 2008 2:57 pm

馬仔﹏ 寫到:識女仔唔洗咁直接=.=" 你問下我地團 邊個係女仔會好D lol! lol!

cyclops 講得好!我同意

零夜

文章總數 : 88
注冊日期 : 2008-11-13

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周三 12月 03, 2008 4:58 pm

零夜 寫到:
馬仔﹏ 寫到:識女仔唔洗咁直接=.=" 你問下我地團 邊個係女仔會好D lol! lol!

零夜<-------哩度有一個-,-

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  馬仔﹏ 周三 12月 03, 2008 9:16 pm

魔童叔叔 寫到:
零夜 寫到:

你又知佢住港島 confused 唔通你地 clown
馬仔﹏
馬仔﹏

文章總數 : 13
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-11-24

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周三 12月 03, 2008 10:02 pm

馬仔﹏ 寫到:
魔童叔叔 寫到:
零夜 寫到:

你又知佢住港島 confused 唔通你地 clown
我冇話佢係住港島,只係知佢係女仔-,-
唔通d咩?(我都想=v="馬仔)

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周四 12月 04, 2008 4:41 pm

係啦 點解板主咁想溝女的?!~
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  木土 周五 12月 05, 2008 7:48 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:係啦 點解板主咁想溝女的?!~
人地話女性朋友姐,未必係溝女,可能佢都係女仔呢!!
木土
木土

文章總數 : 24
年齡 : 32
注冊日期 : 2008-11-14

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周三 12月 10, 2008 7:08 pm

木土 寫到:
日番谷唔係女仔!係花靚仔 Rolling Eyes

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  木土 周四 12月 11, 2008 7:44 pm

魔童叔叔 寫到:
木土 寫到:
你又知 Question 你識佢本人 Question
木土
木土

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周四 12月 11, 2008 7:54 pm

木土 寫到:
魔童叔叔 寫到:
木土 寫到:

唔識-,-但我估佢係...可能...或者...(不知所措中...)

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  木土 周五 12月 12, 2008 10:50 pm

魔童叔叔 寫到:
木土 寫到:
魔童叔叔 寫到:
木土 寫到:

唔識-,-但我估佢係...可能...或者...(不知所措中...)
我諗都係唔好估啦,問日番谷最實際!!
木土
木土

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周六 12月 13, 2008 1:25 pm

冇錯係啊^^
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章