[吞食一流] 長板7號
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

大家Like 唔 Like Stephy -V-?

4 posters

向下

大家Like 唔 Like Stephy -V-? Empty 大家Like 唔 Like Stephy -V-?

發表  馬仔﹏ 周六 11月 29, 2008 4:32 pm

我係佢FanS 黎 Embarassed
其實係我想搵人吹下水 念唔到標題打咩 亂問 a_a"
馬仔﹏
馬仔﹏

文章總數 : 13
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-11-24

回頂端 向下

大家Like 唔 Like Stephy -V-? Empty 回復: 大家Like 唔 Like Stephy -V-?

發表  魔童叔叔 周六 11月 29, 2008 5:09 pm

我對佢冇咩感覺...淨係覺得佢同普通港女冇咩分別
(馬仔唔好介意 silent )

魔童叔叔

文章總數 : 65
年齡 : 46
注冊日期 : 2008-11-12

回頂端 向下

大家Like 唔 Like Stephy -V-? Empty 回復: 大家Like 唔 Like Stephy -V-?

發表  馬仔﹏ 周六 11月 29, 2008 5:26 pm

魔童叔叔 寫到:我對佢冇咩感覺...淨係覺得佢同普通港女冇咩分別
(馬仔唔好介意 silent )
傻既=V=" 點會介意 每日睇法都唔同 睇法一樣就好彩 唔一樣 無得怪 Very Happy
馬仔﹏
馬仔﹏

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周六 11月 29, 2008 6:51 pm

我鐘意17碎天才女歌手 G.E.M(鄧紫棋)
樣令 歌右好聽...
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

文章總數 : 126
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-05

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

發表  馬仔﹏ 周六 11月 29, 2008 7:27 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:我鐘意17碎天才女歌手 G.E.M(鄧紫棋)
樣令 歌右好聽...
邊個黎 confused 有無相丫? 不如大家講下自己鐘意咩明星=V="
馬仔﹏
馬仔﹏

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周六 11月 29, 2008 9:39 pm

馬仔﹏ 寫到:
卍明爭暗鬥卍 寫到:我鐘意17碎天才女歌手 G.E.M(鄧紫棋)
樣令 歌右好聽...
邊個黎 confused 有無相丫? 不如大家講下自己鐘意咩明星=V="
佢係新人黎嫁...
你可能唔知- -
你DL where did U go?
勁好聽 係G.E.M唱的
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

文章總數 : 126
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-05

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

發表  木土 周五 12月 05, 2008 7:43 pm

唔中意,亦都唔恨囉。個樣幾好啦,其他無咩特別。
木土
木土

文章總數 : 24
年齡 : 32
注冊日期 : 2008-11-14

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章