[吞食一流] 長板7號
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^

+4
松本秀人
珮珩
卍明爭暗鬥卍
魔童叔叔
8 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^ - 頁 2 Empty 回復: 我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^

發表  小馬 周五 11月 28, 2008 7:32 pm

HALOHALO~
有點吾拾得唷~>..<
不過人各有志@v@
加油加油>v<

小馬

文章總數 : 3
注冊日期 : 2008-11-14

回頂端 向下

我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^ - 頁 2 Empty 回復: 我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^

發表  卍明爭暗鬥卍 周五 11月 28, 2008 7:39 pm

魔童叔叔 寫到:
卍明爭暗鬥卍 寫到:唔好唔記得我 我右影^

我要同零夜妹影合照先同你影!(怒)
叔叔t_t
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

文章總數 : 126
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-05

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周五 11月 28, 2008 7:43 pm

小馬 寫到:HALOHALO~
有點吾拾得唷~>..<
不過人各有志@v@
加油加油>v<

多謝你小馬=w=...我會盡量忘記俾啊蚊蝦既日子T_T...你都唔好留低陰影

魔童叔叔

文章總數 : 65
年齡 : 46
注冊日期 : 2008-11-12

回頂端 向下

發表  木土 周五 12月 05, 2008 7:41 pm

其實,你幾時要走?
木土
木土

文章總數 : 24
年齡 : 32

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周一 12月 08, 2008 12:30 pm

木土 寫到:其實,你幾時要走?
12月尾 Shocked
好少見到你...杜

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周一 12月 08, 2008 7:06 pm

順便一題 我都要係一月去日本
睇哂D AV佢(狂....)
不過我都玩到的XD
得閒同大家傾下啦(變成人台!!~~)
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周二 12月 09, 2008 10:33 am

卍明爭暗鬥卍 寫到:順便一題 我都要係一月去日本
睇哂D AV佢(狂....)
不過我都玩到的XD
得閒同大家傾下啦(變成人台!!~~)
明仔=.=+試下當地d援交妹啊.....

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周二 12月 09, 2008 5:42 pm

叔叔果然係好大陣金魚佬FEEL....
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周二 12月 09, 2008 7:27 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:叔叔果然係好大陣金魚佬FEEL....
哈~?!我話試下同佢地傾計ja wor
你諗左去邊啊明仔=.=+(想入非非........)

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  木土 周三 12月 10, 2008 1:38 pm

魔童叔叔 寫到:
好少見到你...杜
一路順風!!
仲有,你要去邊 Question
木土
木土

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周三 12月 10, 2008 4:40 pm

木土 寫到:
魔童叔叔 寫到:
好少見到你...杜
一路順風!!

香港經濟唔好....要去澳洲乞食-.-

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周三 12月 10, 2008 5:38 pm

乞食免啦 佢去左讀書
仲有叔叔 我都20 想野成人左D 冇咩所謂啦- -
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周三 12月 10, 2008 7:05 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:乞食免啦 佢去左讀書

咸濕冇罪,援交有理。 alien
明仔^^你知嘛,日本既援交,AV等不知養活左幾多家庭........
你去幫親佢地,不知救左幾多人(明哥好偉大中....)
來吧~明仔一齊去救人吧!(神)

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  木土 周四 12月 11, 2008 7:39 pm

魔童叔叔 寫到:
木土 寫到:
魔童叔叔 寫到:
好少見到你...杜
一路順風!!

你去澳洲都係乞食,不如唔好去...
而且,都好似好多人想你留低bor Embarassed
木土
木土

回頂端 向下

發表  木土 周四 12月 11, 2008 7:41 pm

魔童叔叔 寫到:

明仔^^你知嘛,日本既援交,AV等不知養活左幾多家庭........
原來咁...有意義!!咁要睇多d佢地賣力的演出啦... Suspect
木土
木土

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周四 12月 11, 2008 8:04 pm

木土 寫到:
魔童叔叔 寫到:
木土 寫到:
魔童叔叔 寫到:
好少見到你...杜
一路順風!!

我係澳洲可以乞食,係因為d外國人會好心0.0
但如果我留係香港,係等死-.-....因為d香港人唔會咁好心(驚乞衣黨)
天下無不散之筵席,就因為有離別,人與人之間既記憶先會深刻。 cat

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周四 12月 11, 2008 8:16 pm

木土 寫到:
魔童叔叔 寫到:

原來咁...有意義!!咁要睇多d佢地賣力的演出啦... Suspect
當然,佢地做得哩行,就預左會俾人睇唔起~.~冇人會同佢地結婚(不論男優女優),除左同行-.-....。所以佢地先會咁落力做 elephant

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  木土 周五 12月 12, 2008 10:52 pm

魔童叔叔 寫到:
木土 寫到:
魔童叔叔 寫到:
木土 寫到:
魔童叔叔 寫到:
好少見到你...杜
一路順風!!

我係澳洲可以乞食,係因為d外國人會好心0.0
但如果我留係香港,係等死-.-....因為d香港人唔會咁好心(驚乞衣黨)
天下無不散之筵席,就因為有離別,人與人之間既記憶先會深刻。 cat
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
木土
木土

回頂端 向下

發表  木土 周五 12月 12, 2008 10:55 pm

魔童叔叔 寫到:
木土 寫到:
魔童叔叔 寫到:

當然,佢地做得哩行,就預左會俾人睇唔起~.~冇人會同佢地結婚(不論男優女優),除左同行-.-....。所以佢地先會咁落力做 elephant
其實佢地好唔好搵?如果唔好搵做黎做咩呀?(唔通為興趣...)最後,點解你咁清楚 Exclamation Question clown lol!
木土
木土

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周六 12月 13, 2008 11:44 am

首先,AV哩行最好搵係個廠商,名下既男女優都係佢地既搖錢樹-.-
以合約形式接拍既多數係(系列作),以女優佔多,好似耳熟能祥既蒼井空,草莓牛奶,小澤瑪利亞等等都係接拍不同系列既合約女優。(多不勝數- -)佢地拍係為生活,為左將來同老公仔生活更美滿(某出名女優心聲@@)。但今時今日,隨著觀眾(包括本人 Twisted Evil )既慾望泛濫,對a片女優多樣性(AV-varification)需求增多,原本既合約女優根本追唔上本人,唔係 Razz ,係觀眾既慾望,於是製片商開始搵d廉價、技巧低但樣貌身材都ok既不知名女優(日本仔叫"素人")番黎拍一d低技巧製作,為既只係滿足觀眾既新鮮感.......近年哩d"素人"作不斷滋長,數量遠勝AV系列,姐係明仔成日上網睇果d av短片=.=+都係素人作,情節簡單,女優唔pro。至於男優...唉~都係唔講啦-,-

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周六 12月 13, 2008 1:27 pm

右學到野啦^^
不過 我唔會咁偉大的XD
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  木土 周五 12月 19, 2008 4:56 pm

魔童叔叔 寫到:首先,AV哩行最好搵係個廠商,名下既男女優都係佢地既搖錢樹-.-
以合約形式接拍既多數係(系列作),以女優佔多,好似耳熟能祥既蒼井空,草莓牛奶,小澤瑪利亞等等都係接拍不同系列既合約女優。(多不勝數- -)佢地拍係為生活,為左將來同老公仔生活更美滿(某出名女優心聲@@)。但今時今日,隨著觀眾(包括本人 Twisted Evil )既慾望泛濫,對a片女優多樣性(AV-varification)需求增多,原本既合約女優根本追唔上本人,唔係 Razz ,係觀眾既慾望,於是製片商開始搵d廉價、技巧低但樣貌身材都ok既不知名女優(日本仔叫"素人")番黎拍一d低技巧製作,為既只係滿足觀眾既新鮮感.......近年哩d"素人"作不斷滋長,數量遠勝AV系列,姐係明仔成日上網睇果d av短片=.=+都係素人作,情節簡單,女優唔pro。至於男優...唉~都係唔講啦-,-
無言...估唔到AV都有學問,咁究竟點解你咁清楚呢??
木土
木土

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周一 12月 22, 2008 8:36 pm

我對av發展史比較有興趣......所以素有研究 Razz

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  木土 周二 12月 23, 2008 6:56 pm

魔童叔叔 寫到:我對av發展史比較有興趣......所以素有研究 Razz
我諗所有男人都只對av有興趣,好少對av發展史有興趣 Very Happy
木土
木土

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周日 12月 28, 2008 1:45 pm

唉- -
(只可以咁講...)
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章