[吞食一流] 長板7號
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD)

5 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD) Empty 自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD)

發表  零夜 周一 11月 17, 2008 8:52 pm

XD聽說有人想用"一流"這兩個字來做國徽
XD所以在無聊之下畫了這東西
自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD) 001

零夜

文章總數 : 88
注冊日期 : 2008-11-13

回頂端 向下

自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD) Empty 回復: 自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD)

發表  卍明爭暗鬥卍 周一 11月 17, 2008 10:03 pm

講真... 流用BLUE會唁會好D呢= =
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

文章總數 : 126
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-05

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD) Empty 回復: 自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD)

發表  魔童叔叔 周二 11月 18, 2008 12:06 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:講真... 流用BLUE會唁會好D呢= =

咁咪好怪囉= =
一紅一藍 confused

魔童叔叔

文章總數 : 65
年齡 : 46
注冊日期 : 2008-11-12

回頂端 向下

發表  零夜 周二 11月 18, 2008 5:47 pm

魔童叔叔 寫到:
卍明爭暗鬥卍 寫到:講真... 流用BLUE會唁會好D呢= =

咁咪好怪囉= =
係囉@@"
一紅一藍好怪姐...
唔信你睇下....
自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD) 003

全藍:
自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD) 002

零夜

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周三 11月 19, 2008 1:46 pm

零夜 寫到:
魔童叔叔 寫到:

咁咪好怪囉= =
係囉@@"
一紅一藍好怪姐...
唔信你睇下....
自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD) 003

全藍:
自己設計的團徽(傷眼勿近XDDD) 002

原來零夜係妹妹仔黎架 cyclops

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  零夜 周三 11月 19, 2008 5:43 pm

=口=原來你一直都不知...

零夜

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周三 11月 19, 2008 6:33 pm

sor~ =口=
真係唔知,因為好少見你 Laughing

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  零夜 周三 11月 19, 2008 6:38 pm

魔童叔叔 寫到:sor~ =口=
= w =算啦~不要緊

零夜

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周三 11月 19, 2008 9:40 pm

零夜 寫到:
= w =算啦~不要緊
俾我睇埋另一半啦.......零夜妹 T^T

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  零夜 周五 11月 21, 2008 11:10 am

魔童叔叔 寫到:
零夜 寫到:
= w =算啦~不要緊
俾我睇埋另一半啦.......零夜妹 T^T
唔比睇O O+同埋本身呢幅相只係得呢丁點A_Av

零夜

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周五 11月 21, 2008 5:34 pm

我想講...
呢到傾的係團徵....
唔好講零係男仔,女仔,定人妖的事- -
(副團講爛GAG)
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

發表  零夜 周五 11月 21, 2008 8:21 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:我想講...
呢到傾的係團徵....
唔好講零係男仔,女仔,定人妖的事- -
(副團講爛GAG)

Cool "成日搞gag

零夜

回頂端 向下

發表  神也發火了 周五 11月 21, 2008 9:33 pm

又話lee度咩都講得ge? 點解又唔比人討論[零夜]係"男"定"女"wor?.... 咁咪唔係吹水區ge開辦條件囉....
唔係咩?.... 我講得岩唔岩ar各位團員? 仲有..請副團原諒我 我只係講道理 有怪莫怪 細路仔唔識世界

神也發火了

文章總數 : 6
注冊日期 : 2008-11-17

回頂端 向下

發表  松本秀人 周六 11月 22, 2008 2:43 am

副團俾人串仲唔做野Very Happy

松本秀人
Admin

文章總數 : 33
注冊日期 : 2008-11-04

http://tf2clan.1talk.net

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周六 11月 22, 2008 10:40 am

有咩野好做= =
反對道理?實行霸權?團長唔好帶頭搞事 Shocked

另外.......
零夜妹影多張正面相放上黎得唔得啊 tongue

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  零夜 周六 11月 22, 2008 11:28 am

魔童叔叔 寫到:有咩野好做= =
反對道理?實行霸權?團長唔好帶頭搞事 Shocked

另外.......
零夜妹影多張正面相放上黎得唔得啊 tongue

Very Happy 收左相啦

零夜

回頂端 向下

發表  神也發火了 周六 11月 22, 2008 12:59 pm

咪係囉~ 又係你自己話[吹水區]咩都講得ge~ 唔通唔係咩
你都ok予盾wor >3<"

神也發火了

文章總數 : 6
注冊日期 : 2008-11-17

回頂端 向下

發表  零夜 周六 11月 22, 2008 2:35 pm

神也發火了 寫到:咪係囉~ 又係你自己話[吹水區]咩都講得ge~ 唔通唔係咩
你都ok予盾wor >3<"

- 3 -""""算啦唔好嘈啦

零夜

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周六 11月 22, 2008 5:52 pm

停電感覺.....心酸
我冇得打啊 早左訓= =
我都係自殺算(找刀仔
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  零夜 周日 11月 23, 2008 10:13 am

卍明爭暗鬥卍 寫到:停電感覺.....心酸
我都係自殺算(找刀仔

打咩-A-?!

零夜

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周日 11月 23, 2008 5:58 pm

零夜 寫到:
我都係自殺算(找刀仔

打咩-A-?!

打飛x = =v

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  零夜 周日 11月 23, 2008 6:04 pm

魔童叔叔 寫到:
零夜 寫到:
我都係自殺算(找刀仔

打咩-A-?!

打飛x = =v

= =咸濕怪叔叔

零夜

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周日 11月 23, 2008 6:18 pm

冇錯(同意)(點頭)
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  零夜 周日 11月 23, 2008 7:07 pm

= =+其實一看就知道了

零夜

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周日 11月 23, 2008 7:11 pm

我冇咁好想像力 (呵呵呵)
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章